PATRAS GRILL AACHEN

PATRAS GRILL AACHEN Griekse en internationale specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Patras Grill Aachen. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 17:42 Pizza was veel te lang in de oven, steen hard was de pizza, de Gyros op de pizza kon je nauwelijks kauwen. Teleurstellend!!!!
8 jun 2022 om 15:13 Das Essen wurde pünktlich und sehr freundlich geliefert. Leider war es nicht so lecker wie gehofft: statt gegrillter Paprika erhielt ich lauwarme gegrillte Peperoni (sehr fett und sehr salzig) und der Salat war nicht nicht knackig frisch.
29 mei 2022 om 20:30 Snelle levering op een zondag maar hele kleine portie tegenover andere keren en kip was niet goed gaar. Erg teleurstellend!!
26 mei 2022 om 22:06 Frieten waren hard en erg gezouten en schnitzel was niet goed gaar
23 mei 2022 om 23:38 Very goooood
21 mei 2022 om 19:40 Pizza angebrannt Belag war hart Pizza lauwarm
7 mei 2022 om 21:03 Gut, lecker, zuverlässig und schnelle Lieferung. Immer wieder gerne!
3 mei 2022 om 21:40 Good food !!!!!
1 mei 2022 om 9:11 Alles Top Super Pizza
27 apr 2022 om 11:41 Kleine Portionen für viel Geld. Qualität des Essens ist eine 4/10. Leider haben wir nicht viele Optionen. Ich mag Dellamamma mehr
25 apr 2022 om 7:57 Prima eten en keurig bezorgd
10 apr 2022 om 20:57 The fries were okay. The Patras plaat was delicious. The suvlaki can be made with more taste in my opinion. The salad was only a tray of sauerkraut. The delivery driver was friendly.